Posuňte svoje upratovanie o level vyššie s upratovacím vozíkom!

Posuňte svoje upratovanie o level vyššie s upratovacím vozíkom!

Predstavte si, že idete upratovať a vy musíte všetko nosiť v rukách. Odpadkový kôš, vedro, mop, handry, čistiace prostriedky… Nič príjemné. Ale teraz si predstavte, že to všetko pohodlne tlačíte jednou rukou - omnoho lepšie však? Takto vám uľahčí upratovanie náš upratovací vozík!

Upratovacie vozíky sa stali v poslednej dobe veľmi obľúbené a už dávno nie sú záležitosťou len pre veľké upratovacie firmy. Upratovací vozík dnes používajú aj upratovačky na menších školách alebo dokonca žienky vo väčšej domácnosti.

 

Upratovacie vozíky predstavujú praktickú pomoc pre všetkých. Poskytujú totižto priestor na všetky upratovacie pomôcky vrátane vedra, mopu alebo čistiacich prostriedkov. Vďaka držiaku na odpadkový kôš môže zasa upratočvačka naraz upratať aj vyprázdniť koše.  

 

Nemusíte sa báť, neexistuje univerzálny upratovací vozík. V ponuke sú rôzne druhy a veľkosti vozíka. Jeho finálna podoba je jedine na Vás. V našej ponuke sú upratovacie vozíky, ktoré si môžete zostaviť aj samy a vybrať moduly, ktoré má obsahovať. Ak ešte úplne neviete, čo vaša firma potrebuje vyberte si hotový vozík a zvoľte iba veľkosť.

 

Pozrite si našu ponuku a vyskladajte si vozík podľa Vašich predstáv. Určite nájdete vozík na upratovanie, ktorý bude vhodný na čistenie Vašich priestorov.

 
Súvisiace produkty

Upratovací vozík -set TSS-0004

615,30 €
512,75 €
bez DPH

Upratovací vozík -set TSS-0001

584,33 €
486,94 €
bez DPH

Upratovací vozík -set TSS-0005

605,45 €
504,54 €
bez DPH