ATG o krok pred ostatnými...zasa...

ATG o krok pred ostatnými...zasa...

Spoločnosť ATG® so zameraním na inovácie a kvalitu navrhuje, vyvíja a vyrába rukavice, ktoré zlepšujú výkonnosť najdokonalejšieho pracovného nástroja, rúk. Veríme v jednoduchosť a ponúkame iba 4 typy, ktoré sú príjemné pre pokožku, extrémne pohodlné a vysoko trvácne.

1) POTREBA ZÁKAZNÍKA, KTORÁ NÁS INŠPIROVALA K VYVINUTIU TEJTO TECHNOLÓGIE

V každej našej konverzácii sa opakuje jedna a tá istá požiadavka - pohodlie. Dnes až 97 percent ľudí, ktorí nosia rukavice, tvrdí, že pohodlie je pre nich pri výbere rukavíc priorita  č. 1, pričom kľúčovým problémom sú spotené ruky. Prečo? Koža, najväčší orgán nášho tela, reguluje teplotu tela prostredníctvom termoregulácie (potením). Naša koža obsahuje v priemere 155 potných žliaz na centimeter štvorcový, no naše ruky majú v porovnaní so zvyškom tela až o 83 percent viac potných žliaz. Chrbát ruky obsahuje v priemere 200 potných žliaz na centimeter štvorcový, zatiaľ čo naše dlane ich majú až 370. Skombinujte to s rukavicami a máte vysvetlenie, prečo sú spotené ruky dlhovekým problémom. Čas na zmenu? My v ATG® si to myslíme

2) AKO TO FUNGUJE?

Mikroenkapsulácia je proces obklopenia alebo zabalenia jednej látky v inej na veľmi malej mierke, čím vznikajú kapsule veľkosti od menej než jedného mikrónu po niekoľko stoviek mikrónov. Mnohonásobne zväčšená mikrokapsula, ktorá sa používa na prenos technológie AD-APT®, vyzerá ako golfová loptička, kde každá preliačina predstavuje na teplo citlivú membránu. Membrány v preliačinách sa aktivujú pohybom rúk a stúpajúcou teplotou v rukavici, čím umožňujú chladiacim látkam (esenciálnym olejom) použitým v technológii     AD-APT® uvoľnenie do rúk.

Aj keď technológia AD-APT® chladí ruky na pohodlné podmienky, žiadnym spôsobom neovplyvňuje prirodzenú schopnosť tela regulovať teplotu, t. j. termoreguláciu.

3) REAKCIE ZÁKAZNÍKOV*

Výsledkom bol bezvýhradný úspech. V spätnej väzbe sa často vyskytovali pojmy ako väčšie pohodlie, menej potenia, suché ruky po celé dni a príjemná vôňa.

Takto reagovali dlhodobí zákazníci MaxiFlex® v rámci testovania po celom svete:

  • 93 percent opýtaných ocenilo chladivý efekt a mali dojem prirodzenosti.
  • 77 percent zaznamenalo menšie potenie.
  • 85 percent opýtaných si všimlo vôňu technológie AD-APT®, ktorú popísali prívlastkami ako svieža, osviežujúca a hygienická.
  • 81 percent povedalo, že by seriózne zvážili kúpu rukavíc s integrovanou chladiacou technológiou AD-APT®.

Väčšina ľudí bez predchádzajúceho upozornenia predpokladala, že príjemná vôňa je výsledkom dodatočného hygienického ošetrenia.

* Názory našich dlhodobých zákazníkov MaxiFlex® v testoch vykonávaných po celom svete**
** Spätnú väzbu poskytlo 68 aktuálnych používateľov MaxiFlex® v rámci trhového prieskumu z jari 2014.