Novinky Sundström - ochrana dýchacích ciest

Novinky Sundström - ochrana dýchacích ciest

Ochrana svojho zdravia pri práci by mala byť prvoradá. O to viac, ak pracujete v prašnom prostredí. Je veľmi dôležité chrániť svoje dýchacie cesty. Zdravotné problémy sa nemusia prejaviť hneď, ale keď sa neskôr prejavia môžu byť veľmi nebezpečné.

Dobrá ochrana dýchacích ciest musí byť jednoduchá a užívateľsky pohodlná. V roku 1972 predstavil Sundström svoju prvú modernú polomasku, vyrobenú z gumy v anatomickom dizajne. Prvý silikónová maska bola predstavená v roku 1989. Dnes je výhradne švédska spoločnosť Sundström, s viac ako 90 ročnou tradíciou a skúsenosťami, jedným z najšpičkovejších výrobcov ochrany dýchacích ciest na svete. Jeho výrobky sú určené nielen pre najextrémnejšie prostredie v industriálnej sfére, ale aj armádne divízie produkuje najmodernejšie systémy pre 21. storočie.

Aké novinky prináša firma na trh v roku 2019? 

 

Polomaska SR 100

Maska vyrobená zo silikónu, k dispozícii v troch veľkostiach, tj. S, M a L. Vybavená dvoma výdychovými ventilmi zaisťujúcimi veľmi nízky výdychový odpor. Výdychové ventily chránené krytmi, ktoré účinne chránia membrány proti prachu, hmlám a aerosolu z farieb. 

Polomaska SR 900

Maska vyrobená z termoplastického elastoméru, k dispozícii v troch veľkostiach, tj. S, M a L. Vybavená dvoma výdychovými ventily zaisťujúcimi veľmi nízky výdychový odpor. Výdychové ventily chránené krytmi, ktoré účinne chránia membrány proti prachu, hmlám a aerosólu z farieb. Ľahko nastaviteľné elastické náhlavnej popruhy navrhnuté v tvare "V" slučky pre pevné a pohodlné upevnenie masky na temene hlavy.

Celotvárová maska SR 200

Maska poskytujúca vynikajúce pohodlie a vysokú úroveň ochrany dýchania proti širokému spektru škodlivín. Celotvárové masky, rovnako ako polomasky, možno použiť buď ako filtračné zariadenie v kombinácii s filtrami radu Sundström alebo v kombinácii s nadstavcom na stlačený vzduch SR 307, ktorý potom slúži ako dýchací prístroj s pripojením pre priebežne privádzaný stlačený vzduch. Materiál masky nevyvoláva alergie, schválený podľa FDA a BGA pre potravinársky priemysel.

" Kúp produkt, získaj systém!" Zostavte si vlastný systém ochrany dýchanie!

Vyberte si vhodný plynový filter a skombinujte ho s časticovým filtrom SR 510 jednoduchým zacvaknutím (stlačením) dohromady. Kombinované filtre chráni užívateľov ako proti časticiam, tak proti plynom a parám. To je dôležité najmä pri aplikácii farieb alebo pesticídov, kedy filter proti časticiam zachytí aerosól a Protiplynové filter potom pôsobí proti samotnému nebezpečnému plynu.

Filtroventilačné jednotky Sundström

Boli vyvinuté, aby svojim užívateľom poskytovali najvyššiu úroveň ochrany, pohodlia, jednoduchosť obsluhy a efektivitu nákladov. V ponuke existujú
tri jednotky, ktoré sa odlišuje svojím použitím. Ich označenia sú SR 500, SR 500EX a SR 700. Filtračné jednotky SR 500 a SR 500EX sú určené na ochranu proti časticiam, nebezpečným plynom a ich kombináciám, SR 700 poskytuje najvyššiu ochranu proti časticiam.

Nové superľahké ochranné kukly ponúkajú komplexnú ochranu dýchacích ciest, hlavy a tváre.

 

Súvisiace produkty

Filter SUNDSTRÖM SR 297 ABEK1

19,19 €
15,99 €
bez DPH

Filter SUNDSTRÖM SR 217 A1

11,96 €
9,97 €
bez DPH

Filter SUNDSTRÖM SR 218-3 A2

14,70 €
12,25 €
bez DPH

Dvojitá dýchacia hadica SR 952 - Twin

167,82 €
139,85 €
bez DPH

Filter SUNDSTRÖM SR 294 ABE2

27,22 €
22,68 €
bez DPH