Ekologické upratovanie domácnosti

Ekologické upratovanie domácnosti

Ekologická domácnosť - je to iba trend alebo naša budúcnosť? Aj vy ste si možno sa za posledné roky urobili doma zbierku chémie na upratovanie avšak zamysleli ste sa niekedy nad tým, aký to má dopad na vaše zdravie a životné prostredie? Práve preto si myslíme, že ekologická domácnosť nie je iba trend súčasnosti, ale budúcnosť nás všetkých.

Je to jedna z ciest ako postupne uzdraviť naše životné prostredie. Avšak všimli sme si, že niektoré ekologické čistiace prostriedky sú pekne predražené a vybrať si ten správny môže byť niekedy náročné. Preto sme rozšírili aj ponuku nášho eshopu o kvalitné ekologické čistiace prostriedky, ktoré šetria nielen vaše zdravie ale aj vašu peňaženku. 

KRYSTAL ECO NA RIAD 750ML

Je prípravok na ekologické umývanie riadu. Je vyrobený zo surovín prírodného pôvodu - z kukurice a z kokosu. Podľa výsledkov tanierového testu je produkt hodnotený ako veľmi účinný. Je dermatologicky testovaný a vhodný aj na citlivú pokožku. Vďaka citrusovej vône zbaví vašu kuchyňu odolných pachov.

Kúpite ho tu.

KRYSTAL WC CLEANER ECO 750 ML

Mysleli ste si, že na toaletu je potrebná poriadna dávka chémie? Omyl! Náš Krystal WC cleaner ECO zvládne vyčistiť toaletu a zbaví vás odolného vodného kameňa. Produkt je ľahko biologicky odbúrateľný a tak šetrí životné prostredie.

Kúpite ho tu.

ECO ČISTIČ NA KÚPEĽŇU 750ML

Ak hľadáte ekologický čistič na kúpeľne, tento budete milovať. Rovnako ako ekologický čistič na WC aj tento čistič je biologicky odbúrateľný a šetrí životné prostredie. Je vhodný na čistenie umývadiel, vaní, vodovodných batérií, sprchových kútov a keramických obkladov. Je účinný proti vodnému kameňu a hrdzi, zanechává vysoký lesk. A pozor! Obsahuje prísadu polyméru, která na čistenom povrchu zanechá slabú ochrannou vrstvu, ktorá obmedzí ďalšie znečisťovanie. 

Kúpite ho tu.

Prostriedky ECO sú natoľko účinné, že si vôbec nevšimnete rozdiel od prípravkov, ktoré ste používali doteraz.. Vymeňte svoje chemické čistiace prostriedky za ich ekologickú verziu a vaša domácnosť bude zdravá, čistá a nebude prispievať k znečisteniu životného prostredia. Planéta sa vám poďakuje.

Súvisiace produkty