5 kľúčových vlastností profesionálneho upratovacieho vozíka

5 kľúčových vlastností profesionálneho upratovacieho vozíka

Cena už dávno nie je najdôležitejším kritériom pri výbere najvhodnejšieho upratovacieho vozíka pre profesionálov.

Na trhu je dnes dostatok upratovacích vozíkov šitých na mieru, pre rôzne potreby zákazníka. Či už ide o umývanie, dezinfekciu, zber odpadu alebo potreby hotelového zázemia, výber je naozaj veľký. Toto je 5 kľúčových vlastností, ktoré by ste si mali pred kúpou overiť:

1. Dielenské spracovanie a pevnosť upratovacieho vozíka

Konštrukcia upratovacieho vozíka by mala byť pevná. Ak nosná sústava obsahuje veľké množstvo skrutkových spojov, alebo nebodaj už nová, vydáva škrípavé a vrzgavé zvuky, nečakajte, že sa to používaním zlepší. Nezabudnite tiež skontrolovať, či sú kolieska osadené ložiskami a či sú plastové komponenty dosť pevné na to, aby odolali náročným podmienkam a často nešetrnému zaobchádzaniu.

2. Funkčnosť upratovacieho vozíka

Popri bežnom upratovaní, vám dobre zvolený typ upratovacieho vozíka môže poslúžiť pri rôznych špecifických úlohách. Používanie rôznofarebných nádob bude perfektne slúžiť v priestoroch s HACCP štandardom (systém identifikácie a kontroly zdravotných rizík). Antibakteriálne upratovacie vozíky, obsahujúce striebro, môžu mať pridanú hodnotu pri údržbe epidemicky závažných priestorov, ako sú napríklad zdravotnícke zariadenia, domovy sociálnych služieb alebo školy. 

3. Variabilita a modularita upratovacieho vozíka

Pri väčšom počte upratovacích vozíkov je nespornou výhodou možnosť kombinovať a zamieňať jednotlivé komponenty. Upratovací vozík s vrecom na odpad sa jednoduchým spôsobom zmení, napríklad na upratovací vozík s košíkmi na čistiace prípravky.

4. Dostupnosť náhradných dielov a príslušenstva upratovacieho vozíka

Vyradenie upratovacieho vozíka z prevádzky, napríklad kvôli zlomenému koliesku alebo žmýkaču, určite nepoteší. Preto si ešte pred jeho samotnou kúpou preverte, či je možné dokúpiť podobné náhradné diely k upratovaciemu vozíku. Naopak, ak sú v ponuke i doplnky rozširujúce použitie upratovacieho vozíka, môžete tým v budúcnosti ušetriť. Dokúpením potrebného príslušenstva prispôsobíte vozík aktuálnym potrebám, čím ušetríte za nákup nového.

 

5. Dizajn upratovacieho vozíka

 

V neposlednom rade je to dizajn, ktorý by ste nemali pri upratovacom vozíku podceniť. Tak, ako prvý dojem remeselníka vytvára jeho pracovné oblečenie a náradie, tak aj upratovacie vozíky vytvárajú dojem o úrovni upratovacej firmy a jej službách. Vhodne zvolený dizajn vozíka nemusí “vyrušovať” ani na chodbe päťhviezdičkového hotela.

 


Ak potrebujete pravidelne upratovať väčšie priestory, investícia do upratovacieho vozíka sa vám určite vyplatí. Oceníte hlavne komfort a variabilitu, ktorú vám prináša upratovací vozík s týmito vlastnosťami. Ak máte záujem o kvalitný upratovací vozík, vyberte si z našej širokej ponuky.

 

Súvisiace produkty

Upratovací vozík-set TSZ-0016

384,38 €
320,32 €
bez DPH

z vonkajšej strany drevené krytie

2 148,62 €
1 790,52 €
bez DPH

Upratovací vozík-set TSZ-0012

622,34 €
518,62 €
bez DPH

Upratovací vozík-set TSZ-0018

818,05 €
681,71 €
bez DPH