10 riešení pre vaše namáhané ruky:

10 riešení pre vaše namáhané ruky:

Každý deň sú ruky namáhané pri náročnej práci. Dlane sú denne trápené pri výkone najrôznejších prác s rozličným materiálom. Ruky sú vysúšané, poranené a častým umývaním strácajú prirodzený ochranný film.

Značka ISOLDA myslela na všetkých a má 10 riešení pre vaše namáhané ruky. Ponúka široký výber krémov na ruky. Každý krém kombinuje aktívne látky tak, aby rukám dopriali všetku starostlivosť, ktorú potrebuje - hydratáciu, výživu i regeneráciu.

 

Vyberte si z ponuky krémov ISOLDA, ten svoj:

 

 

 

ISOLDA - HARMANČEK HOJIVÝ S ARGÁNOVÝM OLEJOM

Jemný krém s arganovým olejom na ruky podporujúci proces hojenia kože bez krvácania. Vďaka svojmu zloženiu sa ľahko vstrebáva a zanecháva pokožku vláčnu a jemnú.

ISOLDA - OLIVA S ČAJOVNÍKOVÝM OLEJOM

Krém, v ktorom sa vzájomne dopĺňajú dve významné aktívne látky - olivový olej, známy hydratačnými a zjemňujúcimi účinkami a čistená čajovníková silica, prispievajúca k ukľudneniu pokožky.

 

ISOLDA - KONOPE S PUPÁLKOVÝM OLEJOM

 

Ukľudňujúci krém s obsahom púpalkového a konopného oleja. Ľahko sa vstrebáva, nezanecháva pocit premastených rúk. Krém má jemnú parfemáciu zeleného čaju.

 

ISOLDA - NECHTÍKOVÁ, HOJIVÁ

 

Hojivý krém s nechtíkom a alantoínom. Vďaka svojmu zloženiu sa ľahko vstrebáva a zanecháva pokožku vláčnu a jemnú. Urýchľuje hojenie.

 

ISOLDA - ŠALVIA S BIOTINOM -ANTIBAKTERIÁLNA

 

Jemný krém na ruky spájajúci antibakteriálne vlastnosti (chlórhexidín diglukonát) a ošetrujúce účinky (biotín)

 

ISOLDA - KAMILKOVÝ KRÉM NA RUKY

 

Jemný krém na ruky podporujúci proces hojením kože bez krvácania. Klinicky testovaný krém na podporu a urýchlením procesu hojením kože bez krvácania, ktorý obsahuje extrakt z harmančeka pravého a argánový olej.

 

ISOLDA - LANOLIN S RAKYTNÍKOVÝM OLEJOM

 

Tento mastný krém, vďaka svojej jedinečnej kombinácii čisteného farmaceutického lanolínu, rakytníkového a sójového oleja vytvára bohatú konzistenciu, ktorá pomáha pokožke chrániť sa pred nepriaznivými vplyvmi prostredia, najmä proti vlhkú, a vyživovať ju.

 

ISOLDA - KERATÍN S MANDĽOVÝM OLEJOM

Tento luxusný výživný krém spája bohatý krémový základ s vysokým obsahom pridaného keratínu a mandľového oleja. Originálna kombinácia týchto zložiek napomáha k udržaniu elasticity, zvláčnie a výžive pokožky rúk aj nechtového lôžka.

ISOLDA - VČELÍ VOSK, HYDTRATAČNÝ

 

Klinicky testovaný krém na účinné hydratovanie pokožky s obsahom včelieho vosku a výťažky z materinej dúšky. Pri pravidelnej aplikáciám zostava pokožka vláčna a hebká. Príjemný pocit je umocnený jemnou bylinnou parfumáciou. Včelí vosk je prírodným produktom včiel.

ISOLDA - ALOE VERA, REGENERAČNÁ

 

Práve spojenie dvoch účinných látok extraktu z aloe a D-panthenolu dáva vzniknutia vyváženému krému s vynikajúcimi vlastnosťami. Vďaka zvýšenému 5% obsahu aloe, ktorá je známa svojim priaznivými účinkami na pokožku, a D-panthenolu, ktorý pokožku zvláčňuje a pomáha ju upokojiť, má krém výborné regeneračné a ochranné vlastnosti.

 

 

Nájdite si svoj krém! 

 


Objednajte cez náš eshop 1ks z každého krému a získajte 10 krémov teraz len za 9,90 € s DPH

 

 

Súvisiace produkty