Ktoré montérky sú tá najlepšia voľba pre vás? Veľká recenzia montériek

Ktoré montérky sú tá najlepšia voľba pre vás? Veľká recenzia montériek

Modré montérky? Červené montérky? Lacnejšie? Drahšie? Na traky? Do pása? Vyššia gramáž? Nižšia gramáž? Zdvojené kolená? Cordura? Elastické?... Dnes vám predstavíme tri vzory týchto pracovných odevov. Tiež vám povieme na akú prácu sa montérky hodia a na akú zasa určite nie…

 

Montérky Cool Trend - 13 Cool farebných prevedení…

 

Cenovo dostupná kolekcia montériek až v desiatich farebných prevedeniach + tri farebné prevedenia s integrovaným reflexným pruhom pre ešte lepšiu viditeľnosť. Samozrejmosťou sú nohavice na traky i do pása. Elastický pás zvyšuje komfort montériek, zosilnené kolená trvácnosť a reflexné doplnky bezpečnosť. Spolu s bundou má komplet až 14 vreciek aby bolo všetko potrebné poruke. Kolekciu montériek dopĺňajú kraťasy, zateplené prevedenie s hrejivou vložkou a kolekcia pre dámy.

Pre koho montérky Cool Trend áno: Stavebná výroba, kovovýroba, drevovýroba... skrátka pre ťažké podmienky, ktoré vyžadujú odolnosť a predpokladá sa častejšia obmena pracovných odevov.

Pre koho montérky Cool Trend nie: Montážne práce a profesie, kde pracovný odev má reprezentovať firmu smerom k zákazníkom.

 

Monterky Cool Trend - NOHAVICE COOL TREND TRAKY Monterky Cool Trend - Kraťasy COOL TRENDMonterky Cool Trend - Nohavice COOL TREND traky dámske
 
 
 

Montérky Neon... a nikto vás neprehliadne

 

Model montériek je dostupný v dvoch farebných alternatívach. Pevná kanvas väzba látky predurčuje model Neon na ťažšie práce, moderný a komfortný strih vám neurobí hanbu u zákazníka a zaručene sa v ňom budete cítiť pohodlne a sebavedomo. Kolekcia montériek Neon nie je bohatá čo do farebnej škály, ale kompenzuje to množstvom doplnkov. Šortky, mikiny i zateplený model sú garanciou, že v každej chvíli budete vyzerať jednotne a profesionálne.

Pre koho montérky Neon áno: Pre tých, ktorí potrebujú byť videní, zároveň očakávajú trvácnosť a komfort. Pre firmy, ktoré si potrpia na korporátnu identitu i pre živnostníkov, ktorí sa prezentujú aj svojim zovňajškom.

Pre koho montérky Neon nie: Pre tých, ktorí uprednostňujú pracovný odev vo firemnej farby na nie je to sivo-oranžová alebo čierno-žltá.

 

Monterky Neon - Nohavice NEON čierno-žlté Monterky Neon - Nohavice NEON traky sivo-červené
 
 

Montérky Urban a Urban + ...vlajková loď

 

Vlajková loď v desiatich farebných prevedeniach. Najexponovanejšie miesta montériek sú posilnené extrémne pevným materiálom Cordura, sed a pás z flexi tkaniny. Táto kolekcia montériek je pre tých, ktorí vyžadujú pre seba to najlepšie. Množstvo vreciek je samozrejmosťou, prekvapí ale zipsovací vetrací otvor na zadnej strane stehien, ktorý oceníte pri práci v letných horúčavách. Kolekciu montériek dopĺňajú flanelové košele, mikiny, zimné bundy i letný model Urban Summer.

Pre koho montérky Urban a Urban+ áno: Pre tých, ktorý ocenia najvyššiu kvalitu aj v mnohých farebných prevedeniach montériek. V bielom prevedení pre maliarov a sadrokartonárov, zelená, khaki a hnedá pre záhradníkov, lesných pracovníkov, arboretistov, v sivom a modrom prevedení pre kuriérov, vodičov z povolania, špedíciu, v čiernom prevedení napr. pre autoservisy.

Pre koho montérky Urban a Urban+ nie: Pre tých, ktorí preferujú častejšiu obmenu pracovného odevu, napr. zatepľovači, prípadne brigádnici alebo sezónny pracovníci.

 

Monterky Urban - Nohavice URBAN pas, červená Monterky Urban - Flanelová košeľa URBAN, čierná
 
 
 

Pomohla vám táto recenzia? Našli ste model montériek, ktorý by vyhovoval vašim potrebám?

Alebo už niektorý z modelov používate? Aké s ním máte skúsenosti?

Napíšte nám mail,alebo správu na facebook. Vaša skúsenosť s montérkami určite pomôže pri výbere iným...

 

 

 
Súvisiace produkty

Nohavice NEON traky sivo-červené

40,87 €
34,06 €
bez DPH

Kraťasy COOL TREND

16,78 €
13,98 €
bez DPH

Nohavice COOL TREND traky

25,61 €
21,34 €
bez DPH

Nohavice COOL TREND traky dámske

24,01 €
20,01 €
bez DPH

Nohavice NEON čierno-žlté

31,04 €
25,87 €
bez DPH

Flanelová košeľa URBAN, čierná

18,38 €
15,32 €
bez DPH